نمایه نویسندگان

آ

  • آهنگرزاده، مینا ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]

ا

  • اجاق، سید مهدی بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]
  • احمدی، مینا تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • احمدی لیوانی، منصوره ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • احمدنژاد، محدثه مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]
  • اکبرزاده چماچایی، غلامعلی جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • امیری سندسی، سید افشین بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • امیری سندسی، سید افشین اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]

پ

  • پیری، محمد ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • پیری زیرکوهی، حسین ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • پوریا، مجتبی تحلیل مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مصرف ماهی خانوارها در ایران [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 37-49]

ج

  • جاوید، کامیار مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]
  • جعفری، محمد بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]

ح

  • حسینی، سید عبدالحمید ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]
  • حسین زاده صحافی، همایون مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]
  • حسنی مقدم، مریم پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]

خ

  • خانی پور، علی اصغر تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • خضری، محمد مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]

د

  • دقیق روحی، جواد بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]

ذ

  • ذریه زهرا، سیدجلیل بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]

ر

  • رجبی پور، فرهاد بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]
  • رمضانی، محمد رضا اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]
  • روحانی قادیکلایی، کیومرث جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • روفچائی، رودابه اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]

ز

  • زارع گشتی، قربان بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]
  • زاهدی، محمدرضا جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]

س

  • سبک آرا، جلیل پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • سبک آرا، جلیل پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • سراجی، فرشته جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • سرپناه، علینقی بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]

ش

  • شریعتمداری، فاطمه بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]

ص

  • صیاد بورانی، محمد بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • صیدگر، مسعود مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]
  • صفرزاده، ناصر بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • صلواتیان، سید محمد ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • صلواتیان، سید محمد اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]

ض

  • ضرغام، داوود ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]

ع

  • عباسی رنجبر، کیوان بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • عبدالعلیان، عیسی جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • عبداللهی، مهدی بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]
  • علیزاده، مرتضی ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]

ف

  • فروغی فرد، حجت اله جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • فلاحتکار، بهرام مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]
  • فئید، منیره بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]

ق

  • قاسمی، محدث بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]
  • قانع، احمد بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • قربانی، صاحبعلی اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]

ک

  • کردجزی، معظمه بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]
  • کمالی، صغری بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]

گ

  • گندمکار، حبیب اله ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]

م

  • ماهی صفت، فرشاد بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • محمودی، رقیه ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]
  • محمودی، رقیه اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]
  • مرادیان، سید حسین اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]
  • میرزاجانی، علی رضا اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]
  • میرهاشمی نسب، سید فخرالدین بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • مشائی، نسرین بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]
  • معزی، مریم جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • مکارمی، مرضیه پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • مکارمی، مرضیه پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • ملکی شمالی، سپیده پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • مهدوی، جواد ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]
  • موسی پور، حسین بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • مومنی توتکله، مهدی بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • مومنی توتکله، مهدی اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]

ن

  • ناظم رعایا، سمیرا ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]
  • نکوئی فرد، علی مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]
  • نوغانی، فاطمه بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]

ه

  • هوشمند، حسین ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]

ی

  • یلقی، سعید مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]